Kolumne

NEMANJA JOVANOV: Roždestvo i smrt poslednjeg džedaja

Comments (5)
 1. MiniSTAR kaže:

  Njemanja, promasi ti sve, masta ponudjena i ona kakvu si ti zamislio nebi trebalo da imaju dodirnih tacaka, za najprodavaniju mastu do sada ovo je ispalo i bolje od ocekivanog, a ti dok ne izadje nesto da te iznenadi a da bude isto ocajavaj

 2. Kajlo Renić kaže:

  Bitno je da li si ti dobio ono sto si hteo iz filma ili ne. Nisi? Ok. To je cool. Da li ima neki “dokaz” da je film objektivno los? Ne, nema. Samo da se tebi i mnogim ljudima nije LICNO dopao. Po meni, film je fantastican. Ali zivimo u eri u kojoj sve sto je mainstream dozivljava kritiku.

 3. Darth Revan kaže:

  Koliko si se ti posrao na film ja se serem
  Na tvoju dosadnu recenziju. Idiote shvati, VII nije nastavak 6og, to je gotova prica koja okoncava sa Imperijom i Vaderom. Gotovo, kraj. Zavrseno. Ovo novo je novo s ubacenim starim likovima. Zao mi je sto umiru ali to je prirodan put. Dubine ime toliko vise nego sto ti mislis, ili si u startu rekao “eh sjebacu ovaj film i traziti bilo kakakv izgovor da ga popljujem”. Pljujem ja tvoju kritiku. Nacin kako Luke trenira Ray je bas onakav kako je Yoda njega treniraju, on nju zajebava, bas kao sto se Yoda s njim zezao. Zadnja scena djecaka s metlom govori pola price, govori kakav je uticaj Luke ostavio na galaksiju. Pa razgovor i dubina price Yode i Luka. Al nek si se ti posrao lijepo i evo da nesto naucis posto vidim da si veliki znalac: cita se Korusant, a ne Koruskant. Toliko o tvom znanju.

  1. Darth Shone kaže:

   Odlično rečeno, i još bolje napisano. Da sam ga ja pisao, vrvelo bi od psovki koje naravno ne bi objavili. Disney se posrao na sve što je vredelo u Star Warsu, da bi nam, misleći da smo svi tupavi konzumenti servirao P.K govna u vidu TFA i TLJ. U prvom su ubili Hana Soloa, ovde je ubijen Luk. Ko je preostao od heroja detinjstva miliona fanova? Leia? Nažalost po Disney-a, nju je prošle godine odnela smrt. Tako da ako i bude Epizode IX, u njoj ćemo najverovatnije gledati smrt Čubake, koga će pred sam kraj filma, a koji će trajati 4 sata, ubiti niko drugi nego raspiljavljeni Kylo Senf, poznatiji kao Ben Solo. Rey će poput heroine modernog nedoba imati viziju dva force ghosta pre nego što se suoči sa Senfom, koji je moćniji od Darth Plagiousa, Darth Sidiousa i Darth Vadera zajedno, u kojoj će joj reći da mora da se suprotstavi “toksičnoj muškosti” tamne strane sile tako što će se suočiti sa svojim bratom. U konačnom rušenju First Ordera, pomagaće joj armija studenata Hogwartsa, uz Finn-a, Poa, Rouz i ostalih.

 4. Put destrukcije kaže:

  Svaka ti je na mestu, bravo za članak. Bljuvotina od scenarija i sramota. Toliko potencijala u ključnim trenucima, i svaki je završio u bunaru. S V A K I. Lep na oko, prazan i banalizovan do srži…
  A mislio sam da nikad neću to napisati.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *